En blogg om psykisk ohälsa, MS och Livet

Direktlänk till inlägg 17 mars 2013

Mamma skriver

Av Sara Modigh - 17 mars 2013 01:33

Saknar mamma jättemycket just nu. Det blir tyngre och tyngre för varje dag som går. Jag börjar inse att jag aldrig någonsin kommer se henne, höra henne eller ens få ett sms från henne igen.  Så har suttit och läst allt hon skrivit till mig på Facebook och SMS. Jag har också suttit och kollat igenom gamla filmer på oss som barn bara för att få höra hennes röst. 

Önskar att tiden kunde spolas tillbaka. önskar att jag var ett litet barn i min mammas trygga famn. 

Allt jag har kvar är det här:


Facebook 


               


SMS

                   


Den sista bilden är det sista hon skrev till mig. Hon frågade om jag ville umgås med henne "i morgon". Den "i morgon " som hon pratade om var den sista dagen hon levde. Varför ,Varför åkte jag inte dit? Hennes sista dag i livet. Jag hade kunnat träffa henne en sista gång.
Varför tar man inte tillvara på varandra medans man kan?
Jag kommer alltid ha minnena kvar. Men jag vill ha mer,
Vi har inte fått tillräckligt med minnen än!
Så snälla ge tillbaka min mamma.

Sista gången jag träffade mamma hade hon varit i Linköping och handlat på Cloetta nån dag innan. Så fick två plopp chokladkakor av henne. De ligger fortfarande på mitt vardagsrumsbord sju (nästa åtta) månader senare. Jag kunde bara inte äta upp det sista som min mamma gav mig och nu kan jag inte med att slänga dom. Mamma dog tre dagar innan jag skulle fylla 22 så hon hade ju också köpt födelsedagspresenter till mig. Jag har inte kunnat ta i böckerna hon köpte för det ger sådan ångest att veta att hon inte fick leva och ge mig dem själv. Det ger ångest att hon aldrig mer kommer finnas hos oss när vi fyller år eller firar jul och så vidare.


Jag saknar mamma så mycket att det gör ont. Mitt hjärta är verkligen brustet. Man kan inte föreställa sig hur det är att förlora en av de få personer i värden som man verkligen älskar och litar på för ens det värsta händer. 

 





 
 
Pierre

Pierre

17 mars 2013 02:54

Älskar din sida.

Skulle älska om du kunde ge mig kritik på min. :)


<a href="http://nagelsvamp.overweightweights.com/Home/">Nagelsvamp</a>

http://nagelsvamp.overweightweights.com/Home

 
Samira

Samira

17 mars 2013 03:04

Beklagar verkligen sorgen, vila i fred! :(

http://www.we-break-it.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Matilda

17 mars 2013 21:53

älskade Saris plutt <3 Finns alltid här om du måste prata!!
Kan också känna så där ibland, vi har t.ex hennes bullar i frysen, men jag kan inte med att äta dem.

Det kommer en dag då du kommer kunna läsa de där böckerna och tänka på hur fint det var att det var mamma som gav dig dem.

Det var så fint att se alla fina saker hon sa <3 hon var verkligen världens bästa mamma, och ingen kan ta oss ifrån det!

Sara Modigh

18 mars 2013 00:02

Ja, det var hon verkligen

 
Ingen bild

NothingTooPrivate

18 mars 2013 04:42

Hej.

Snubblade bara över din blogg och kom in på det här inlägget och började genast gråta. Kände igen mig själv i det och är ständigt livrädd för dagen då min mor lämnar mig för gott.

Kan inte tänka mig ett liv utan henne, hon är den enda som alltid funnits där.

Vill du någonsin prata så finns jag. Även om jag bara är en främling, men jag kände igen mig så mycket i det du skriver på din blog.

Mvh NothingTooPrivate

Sara Modigh

18 mars 2013 20:20

Jag kunde inte för allt i världen föreställa mig att leva utan min mamma. Att förlora någon man älskar är en av de värsta saker i livet som vi tvingas gå igenom. Det är jobbigt men livet går vidare. Man har inget val.

 
mixi

mixi

22 mars 2013 02:13

Jag vet hur det känns, själv förlorat mina föräldrar för ett par år sedan och kan ärligt säga att det blir ett hålrum oavsett hur mkt tid som går. Och som du säger, livet går vidare och minnena av dom lever ju kvar hos hos.
Mina tankar går till dig <3

http://mixi.bloggplatsen.se

Sara Modigh

22 mars 2013 14:50

Tack så mycket. Min mamma kommer alltid att saknas mig och det är svårt. Men tyvärr är det ju något man måste lära sig att leva med.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Modigh - 27 april 2021 20:34

När man äntligen hittat något som fungerar, när jag äntligen börjat få kontroll på min sömn och min dygnsrytm. Vad händer då?  Jo, läkemedlet jag tar för att hjälpa mig komma till ro och bli trött på kvällarna ska nu inte längre subventioneras till...

Av Sara Modigh - 21 april 2021 14:30



Det har gått en lång tid sedan jag skrev sist, och det är mycket som har hänt under det senaste året. Jag har flyttat till en egen lägenhet, jag har fått en ny kontakt inom psykiatrin kallat Voss-teamet och jag har fått boendestöd som hjälper till oc...

Av Sara Modigh - 17 februari 2020 20:15

   ┏━━━━━━༻❁༺━━━━━━┓ MS-plack   Corpus callosum (Hjärnbalken ) - Multipla halvcentimeter stora förändringar   Centrum semiovale (Centrala...

Av Sara Modigh - 13 februari 2020 12:36

Det är så svårt att hitta mening med det här. Livet känns så hopplöst men vi har en vacker värld.  Så varför kan jag inte leva som jag bör. Vill känna att jag tillhör men är bara till besvär.    Så kan du lyfta mig från hålet jag har fastna...

Av Sara Modigh - 20 december 2019 04:47

Jag måste sova, men jag kan inte. Alldeles för mycket tankar snurrar runt inom mig. Jag får inte tyst på dem vad jag än gör. Så fort jag sluter ögonen kommer tankarna och med dem kommer ångesten. Jag vet inte vart jag ska göra av allt som virvlar...

Om Mig


Hej! Mitt namn är Sara och jag lever med ett flertal diagnoser. Vardagen är inte lätt när man lider av psykisk ohälsa och alla fördomar man stöter på i vardagen gör inte saken lättare. Jag bloggar om psykisk ohälsa för att öka kunskap och minska tabun

  Polyhymnia__@hotmail.com

Copyright

 

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Gilla bloggen på Facebook

 

Min instagram

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Follow on Bloglovin saramodigh

 

Länkar

Hjärnkoll

Gör som jag, visa att du tycker att alla ska ha samma rättigheter och möjligheter oavsett psykiska olikheter. Visa ditt stöd på www.hjarnkoll.se

 

RSS

Follow

Gästbok

Dela Bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards