En blogg om psykisk ohälsa, MS och Livet

Direktlänk till inlägg 22 mars 2015

Dagarna i Uppsala

Av Sara Modigh - 22 mars 2015 19:45


Dag 1


Idag åkte vi till Uppsala. Ruth och Petra hämtade oss vid klockan tio och så bar det iväg.
Vi stannade och åt på en vägkrog på vägen och den var så fin. Det fanns en liten butik där inne och det var så fina saker så man ville ha precis allting.
Efter att vi ätit den goda maten och kikat i affären så åkte vi vidare mot Uppsala. Det regnade så sikten blev suddig och det var rätt jobbigt. Blev lite åksjuk och fick ont i hela kroppen av att sitta i en bil så länge.

När vi kom fram till Uppsala släppte vi av Jakobs föräldrar vid stan och Jakob och jag åkte och tittade lite på secondhand. Vi hittade dessa förskräckliga masker.

Efter det så åkte vi hem till Simon och Jenny där vi alla sedan samlades och åt världens bästa hemmagjorda pizza. Alla utan Jenny som åkte iväg på annat. Så hon missade både god pizza och en fantastisk tårta som jag hjälpte till att göra.

När födelsedags barnet öppnat sina presenter så spelade vi också hennes nya spel som hon fick av oss. Ticket to ride. Det var ganska kul, men inte riktigt min typ av spel.
Sedan var klockan mycket och det var dags att sova.


Dag 2


Andra dagen i Uppsala spenderades större delen av dagen med att gå på stan. Vi gick runt i massor av butiker och sedan samlades vi och fikade tillsammans på ett café mitt i stan. Sedan åkte vi runt på ännu mera secondhand butiker. 

När vi kom hem hade jag väldigt mycket nervsmärtor så jag och Jakob gick ner till vårt gästrum i källaren och kollade på farmen på min iPad. Rummet var helt iskallt så vi fixade det med extra element som vi snodde från de andra rummen.

Så nu är det äntligen varmt så att det går att duscha utan att frysa ihjäl. 

Vi bjöds på väldigt god mat idag med. Älgfärsbiffar blev det. 
Vi hann med att spela lite spel också så bet var trevligt.


Dag 3


Idag har vi mest tagit det lugnt. Vi har åkt runt och kollat lite, vart på ICA maxi och så åt vi smörgåstårta när vi kom hem igen.

 

Jakobs föräldrar åkte hem idag och jag och Jakob åker till London i morgon vid lunch. så vid den här tiden i morgon är vi i London om allt går som det ska. 

Sen Jakobs föräldrar åkte så har vi hunnit spela lite spel och jag har målat i min målarbok som jag köpte på ICA maxi.

 

Sedan åt vi lite rester från igår. 

Jakob sitter nu och försöker fixa med incheckningen så vi får bra platser men det strular lite. Så då passar jag på att skriva lite. 

Jag är lite nervös inför i morgon. Gillar inte att göra saker som jag inte vet exakt hur man ska göra. Är så rädd att det ska strula. Sen är jag rädd att vi ska gå vise i London också. 

Men det löser sig nog... Hoppas jag. 

 
 
Vigdis

Vigdis

23 mars 2015 06:44

Det går säkert fin fint i London, det klarar du galant! Och vilken fin och nogrann färgläggning! Den ryckte jag om!:)

http://Horselifeofnr.bloggplatsen.se

Sara Modigh

23 mars 2015 07:31

Haha tack tack :)
Det kommer säkert gå bra :)

 
Ingen bild

Carmen

23 mars 2015 08:39

Vad trevligt ni verkar ha haft det i Uppsala! :-)

Fin målarbok, sån vill jag oxå ha! ! :-D

Hoppas ni får det jättebra i London nu! Kram kram :-)

Sara Modigh

24 mars 2015 00:26

Tack så mycket! :)
Nu är vi i London.

 
sarah

sarah

4 april 2015 20:57

Fin och läsvärd blogg ! :)

http://nouw.com/domandra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Modigh - 27 april 2021 20:34

När man äntligen hittat något som fungerar, när jag äntligen börjat få kontroll på min sömn och min dygnsrytm. Vad händer då?  Jo, läkemedlet jag tar för att hjälpa mig komma till ro och bli trött på kvällarna ska nu inte längre subventioneras till...

Av Sara Modigh - 21 april 2021 14:30Det har gått en lång tid sedan jag skrev sist, och det är mycket som har hänt under det senaste året. Jag har flyttat till en egen lägenhet, jag har fått en ny kontakt inom psykiatrin kallat Voss-teamet och jag har fått boendestöd som hjälper till oc...

Av Sara Modigh - 17 februari 2020 20:15

   ┏━━━━━━༻❁༺━━━━━━┓ MS-plack   Corpus callosum (Hjärnbalken ) - Multipla halvcentimeter stora förändringar   Centrum semiovale (Centrala...

Av Sara Modigh - 13 februari 2020 12:36

Det är så svårt att hitta mening med det här. Livet känns så hopplöst men vi har en vacker värld.  Så varför kan jag inte leva som jag bör. Vill känna att jag tillhör men är bara till besvär.    Så kan du lyfta mig från hålet jag har fastna...

Av Sara Modigh - 20 december 2019 04:47

Jag måste sova, men jag kan inte. Alldeles för mycket tankar snurrar runt inom mig. Jag får inte tyst på dem vad jag än gör. Så fort jag sluter ögonen kommer tankarna och med dem kommer ångesten. Jag vet inte vart jag ska göra av allt som virvlar...

Om Mig


Hej! Mitt namn är Sara och jag lever med ett flertal diagnoser. Vardagen är inte lätt när man lider av psykisk ohälsa och alla fördomar man stöter på i vardagen gör inte saken lättare. Jag bloggar om psykisk ohälsa för att öka kunskap och minska tabun

  Polyhymnia__@hotmail.com

Copyright

 

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Gilla bloggen på Facebook

 

Min instagram

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Follow on Bloglovin saramodigh

 

Länkar

Hjärnkoll

Gör som jag, visa att du tycker att alla ska ha samma rättigheter och möjligheter oavsett psykiska olikheter. Visa ditt stöd på www.hjarnkoll.se

 

RSS

Follow

Gästbok

Dela Bloggen


Träna glosor med Ovido