En blogg om psykisk ohälsa, MS och Livet

Direktlänk till inlägg 8 juni 2016

Du får vara ful

Av Sara Modigh - 8 juni 2016 18:30

 
Nej men tack så mycket kära du, vilken tur att just du tillåter mig att vara precis så som jag själv vill, annars hade jag ju aldrig stått ut. För det är ju just du som måste tillåta mig att vara mig själv. Just du som bestämmer över mitt liv och hur jag väljer att se ut.... eller hur var det nu igen?


Just det, du har absolut ingenting med mitt liv att göra.


Självklart får jag vara precis så tjock, ful och sjuk jag vill. För det är mitt liv och den enda som bestämmer över mitt liv är jag själv. Mitt utseende har du inte med att göra oavsett hur du tycker att jag ser ut. För låt oss inse fakta, ingen i hela världen kommer någonsin vara snygg i alla levande människors ögon. Det kommer alltid finnas fullt med människor som tycker att du är ful och det kommer alltid finnas människor som inte tycker det. Och det spelar liksom ingen roll vad någon annan tycker. Du har precis lika stor rätt att finnas till och må bra som alla andra hur många det än är sin tycker du är ful eller ej. 


Förresten så måste ju "Du är ful"  vara den sämsta elaka kommentaren någonsin egentligen. 

Det är liksom "jaha, tyck det då", jag menar varför skulle det spela mig någon roll vad en främling tycker om mitt utseende? Det är ju den personens problem, inte mitt. Tänkt dig själv att någon tycker du är ful, vem stör det mest? Dig som bara existerar så som du är eller den andra personen som går och retar sig på någon annans utseende? Jag förstår inte ens att man orkar bry sig om hur någon annan ser ut, måste ju vara väldigt tidskrävande och för mig känns det som ett onödigt att slösa sin energi på att gå runt och klaga på hur folk ser ut. Men vill du göra det så visst. Jag kan till och med hjälpa dig lite.

För jag känner mest bara för att reta personen lite extra och verkligen visa hur "ful" och tjock jag är när jag får sådana där kommentarer.



Här sitter den fula och tjocka Sara och ska precis trycka i ner en stor fet hamburgare i sin stora feta mage. Det du! Visst svider det i ögonen?

 

Här är jag tjock och ful i Västersjön. Titta vilken stor och tjock rumpa hoppas det sticker riktigt mycket i dina ögon :D
     
Här ligger jag i sängen, titta så ful jag är med mina ärriga armar och små bröst.

Varsågod och titta på min fulhet.

Här är jag trött och sjuk, hoppas det stör dig riktigt mycket.  
    


Om inte så kommer här ännu en bild på mig, en bild där jag sitter och solar på min balkong



 


Tillslut, en liten video just för dig


Så varsågod! Hoppas att du exploderade medan jag fortfarande sitter här och skrattar och lever mitt liv helt tjock, ful och sjuk!

   

Jag behöver inte din tillåtelse för att få finnas till, jag behöver inte din bekräftelse och jag behöver verkligen inte dig. Du är en totalt oviktig människa som inte tillför något i mitt liv så varför skulle jag bry mig om vad du säger? Det är ju skrattretande att du ens trodde något annat, att du trodde att jag skulle ta illa upp eller bli ledsen. För det var ju det som var syftet, eller hur? 

Men tji fick du för jag har haft det väldigt rolig med att skriva det här inlägget. Det är så kul att provocera människor som du för det är så enkelt. Allt jag behöver göra är att bara finnas till och vara just det du skrev "tjock och ful". 


 
 
Shailina

Shailina

8 juni 2016 20:44

Vilka fina ögon du har! Jag tycker inte heller du ser särskillt fet ut får jag säga. Riktig fin är du, och tro inget annat! ^^

http://www.shailina.se

Sara Modigh

8 juni 2016 21:52

Tack ska du ha :)
Fet eller inte så mår jag bra och trivs med mig själv.

 
Ingen bild

Yvonne

8 juni 2016 23:55

Haha, du är varken fet eller ful!
Du ser bra ut och är lika MODIG som ditt efternamn
Och du har en superhärlig attityd!
Kram!

Sara Modigh

9 juni 2016 01:25

Tack så mycket Yvonne :D

 
Martina

Martina

9 juni 2016 05:29

Men så jävla skön !!! Så klockren video och så fantastiskt jäkla skönt att du står på dig mot alla underbegåvade kommentarer !!
Keep going!!

http://Martinabjuhr.blogg.se

Sara Modigh

9 juni 2016 14:16

Haha Tack så mycket :D
Jag gör mitt bästa, tar det mesta med en klackspark och försöker göra något positivt av det :)

 
Cilla

Cilla

9 juni 2016 15:01

Hahah! Du är ju för skön! Tack för skrattet, videon var störtskön! ❤️

http://ensekundtusentankar.blogg.se

Sara Modigh

9 juni 2016 15:27

Tack själv för din kommentar :D

 
Annorlunda

Annorlunda

10 juni 2016 01:07

Vilken jävla kommentar! Var det någon särskild diskussion som föranledde kommentaren?

http://nouw.com/annorlunda

Sara Modigh

10 juni 2016 02:38

Ja, jag förklarade vänligt för honom varför det inte är trevligt att få kommentaren "krya på dig" när man har en sjukdom som man inte kan bli frisk ifrån.

 
Ingen bild

Vesna

10 juni 2016 11:47

Haha, ÄLSKAR det här inlägget <3

Sara Modigh

12 juni 2016 15:26

Åh TACK :D

 
Ingen bild

pysj

10 juni 2016 14:14

Tycker du ser skönt "vanlig" ut med en ovanligt snygg midja :). Läste om shadow People o hamnade här. Bara för att inte alla ser dem betyder inte att de inte finns. Jag ser dem inte tex men är ganska övertygad om att det finns krafter som vill o kan påverka oss vare sig vi "ser" eller inte. Bra blogg. Väldigt informativ. Intressant med diagnoserna oxå. Fortsätt blogga. Mvh

Sara Modigh

12 juni 2016 15:29

Tack ska du ha :)

Jag som själv sett dessa "shadow people" under många år är övertygad om att det är hjärnspöken formade av psykisk sjukdom. Jag vet själv att ju sjukare jag är desto mer har jag sett dem. Ett samband som lätt förklaras med gränspsykoser som jag lidit mycket av när jag var yngre.

 
Ingen bild

Sofie

11 juni 2016 15:55

Bra inlägg och så sjukt ovärd kommentar.
Alltså, bilden när du badar är ju fantastisk, vilken härlig känsla i dina ögon. Rumpan ser mer ut som en rumpa i svart baddräkt än ful och fet tycker jag.

Allt gott och hoppas att du känner dig piggare snart (läste det i senaste inlägget)

Sara Modigh

12 juni 2016 15:31

Tack så mycket, så glad jag blir :)
Känner mig fortfarande trött, men jag mår i alla fall mycket bättre och känner mig gladare än jag gjort den senaste tiden. Så jag hoppas på en bättring snart.

 
Ingen bild

Micke

16 juni 2016 15:23

Sjukt fin kropp, snygga naglar, berusande byst och precis som en kvinna ska se ut. Bara hundar som vill ha ben. Kram ;)

Sara Modigh

16 juni 2016 23:41

Förstår att du menat väl, så tack. Men fruktansvärt onödigt och precis tvärt emot vad jag ville försöka få ut med mitt inlägg. Det finns inga "kvinnor ska vara". Man får se ut precis som man vill och ska accepteras för det.
Likväl som man ska accepteras för vad man finner attraktivt eller ej. En smal kvinna är precis lika mycket kvinna som en fet kvinna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Modigh - 27 april 2021 20:34

När man äntligen hittat något som fungerar, när jag äntligen börjat få kontroll på min sömn och min dygnsrytm. Vad händer då?  Jo, läkemedlet jag tar för att hjälpa mig komma till ro och bli trött på kvällarna ska nu inte längre subventioneras till...

Av Sara Modigh - 21 april 2021 14:30



Det har gått en lång tid sedan jag skrev sist, och det är mycket som har hänt under det senaste året. Jag har flyttat till en egen lägenhet, jag har fått en ny kontakt inom psykiatrin kallat Voss-teamet och jag har fått boendestöd som hjälper till oc...

Av Sara Modigh - 17 februari 2020 20:15

   ┏━━━━━━༻❁༺━━━━━━┓ MS-plack   Corpus callosum (Hjärnbalken ) - Multipla halvcentimeter stora förändringar   Centrum semiovale (Centrala...

Av Sara Modigh - 13 februari 2020 12:36

Det är så svårt att hitta mening med det här. Livet känns så hopplöst men vi har en vacker värld.  Så varför kan jag inte leva som jag bör. Vill känna att jag tillhör men är bara till besvär.    Så kan du lyfta mig från hålet jag har fastna...

Av Sara Modigh - 20 december 2019 04:47

Jag måste sova, men jag kan inte. Alldeles för mycket tankar snurrar runt inom mig. Jag får inte tyst på dem vad jag än gör. Så fort jag sluter ögonen kommer tankarna och med dem kommer ångesten. Jag vet inte vart jag ska göra av allt som virvlar...

Om Mig


Hej! Mitt namn är Sara och jag lever med ett flertal diagnoser. Vardagen är inte lätt när man lider av psykisk ohälsa och alla fördomar man stöter på i vardagen gör inte saken lättare. Jag bloggar om psykisk ohälsa för att öka kunskap och minska tabun

  Polyhymnia__@hotmail.com

Copyright

 

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Gilla bloggen på Facebook

 

Min instagram

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Follow on Bloglovin saramodigh

 

Länkar

Hjärnkoll

Gör som jag, visa att du tycker att alla ska ha samma rättigheter och möjligheter oavsett psykiska olikheter. Visa ditt stöd på www.hjarnkoll.se

 

RSS

Follow

Gästbok

Dela Bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards