En blogg om psykisk ohälsa, MS och Livet

Direktlänk till inlägg 26 juli 2016

Öland och Bildbomb

Av Sara Modigh - 26 juli 2016 12:30

Nu är vi hemma igen efter en väldigt trevlig och mysig helg på Öland. 

Det har vart så kul att komma bort ett tag och bara få ta det lugnt, se något nytt och att få sola och bada.

Vi var på norra delen av Öland där vi gick på lite loppisar, tittade på väderkvarnar, åt på restaurang och framförallt var vi och badade i havet. Vi var på Böda Sand och badade där eftersom Jakob syster sommarjobbar på Böda camping. Det var spännande att få se Böda camping i verkligheten. 

Jag såg någon sådan där reality serie om Böda camping för några år sedan och jag har varit lite nyfiken på Böda sedan dess. Speciellt på stranden som såg så otroligt fin ut. 

Det är ju nästan så det känns som om man är utomlands när man är på Öland. Det växer så fina blommor i dikena, vädret är så bra, stränderna är så fina och det är otroligt mycket turister.


Vi hade det jättekul på Öland, vi tog det mest lugnt och njöt av det fina vädret och så badade vi förstås.

Det var så härligt att bada i havet, det är ju bland det bästa som finns tycker jag.

Vi var och badade flera gånger under helgen. Både på Böda sand och en bit längre norrut på ett ställe som kallas Lyckesand. Jag lyckades bränna mig på axlarna, men det var det värt för vi har haft det jättekul på Öland. 

Eftersom vi mest har umgåtts och badat har jag inte så mycket att skriva, så här kommer lite bilder från Öland istället.


På väg till Öland

 


Klockan sex på morgonen var vi alla samlade i stugan vi skulle bo i. Ludvig och Matilda jobbade nämligen sent på Fredagen.

 


Efter typ tre timmars sömn började jag min dag med att gå ut och lägga mig i hängmattan och bara ta det lugnt och njuta av det fina vädret. Finns det något härligare än hängmattor? 

 

Sen åkte jag och Jakob iväg på loppis, med det fotograferades inte. När vi kom tillbaka väckte vi mina kära syskon och åt lite frukost innan vi gick ut och klippte gräs och ren en ställning till ett partytält.  

När vi var klara bar det av till stranden!

 

Det var så härligt och så fint på stranden!

    

   

Efter ett tag hade jag jättemycket skoskav och Jakob hade glömt sina sandaler hemma. Så vi köpte foppatofflor till oss alla. 

 

Fyra par med var sitt "smycke" för hundra kronor. 

 

Sen bar det av hemåt igen 

 

Nästa dag så passade Jag och Jakob på att åka runt och kika lite på naturen och omgivningen medans de små fortfarande låg och sov.

 

Vi hittade massor av väderkvarnar

 

När syskonen vaknat åkte vi och köpte lite glass som vi åt på vägen till havet. Där vi ännu en gång badade lite. 

 

När vi hade badat klart för dagen gick vi och åt på en restaurang vi blev rekommenderade. 

Brödet var i alla fall gott haha. Fast jag är inte så förtjust i hamburgare så kanske var det som var det största problemet. 


   

När vi hade ätit åkte vi hem till stugan och kollade på lite film och städade i ordning lite. För det var dags för syskonen att åka hem igen då de jobbade på måndagen. Runt tolv på natten åkte de hem. 


Sista dagen på Öland hände det inte så mycket mer än att vi städade i ordning i stugan.

Jag mådde rätt dåligt av värmen så det blev inte att vi stannade och hittade på något innan vi åkte hem, utan vi åkte ganska direkt efter att vi städat färdigt. 

 Hej då Öland, Hej Kalmar    

 Det är skönt att vara hemma igen. Speciellt framför min AC. Men jag saknar havet och det härliga vädret. Hade gärna stannat och badat mer. 

Men snart bär det av till Portugal, då får jag bada ordentligt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Modigh - Torsdag 6 sept 03:01

Vem är jag ens? Är detta mitt liv? Är det såhär det ska vara?    Jag vill bara fly från allt, försvinna... Men hur mycket jag än flyr kan jag inte springa ifrån livet. Livet som jag så innerligt hatar, jag avskyr allt med det. Den ständiga ån...

Av Sara Modigh - Söndag 19 aug 07:45

Varför försätter jag mig själv i destruktiva situationer? Varför söker jag mig till förövare för att återuppleva mina trauman? Vad vinner jag på att låta mig utnyttjas om och om igen?  Varför söker jag tröst i situationer som inte alls ger tröst. V...

Av Sara Modigh - Torsdag 19 juli 13:45

  Hon var en tillsynes vanlig tjej, alltid med ett leende på läpparna. Hon var nog lycklig en liten stund. Men med åren blev allt bara mörkare och tyngre.  Hon var deprimerad, men ville inte erkänna det, hon sa jämnt attt hon var okej. Men d...

Av Sara Modigh - Fredag 6 juli 04:02

           

Av Sara Modigh - Onsdag 27 juni 05:05

Trots att det gått över tio år påverkas jag fortfarande av det du gjorde mot mig.  Jag kan känna din tyngd över min kropp, känna dina tunga flåsande andetag mot mitt ansikte, känna den fasansfulla och lamslående skräcken du utsatte mig för. Den skr...

Om Mig


Mitt namn är Sara, jag är i tjugoårsåldern och lever med ett flertal diagnoser. Vardagen är inte lätt när man lider av psykisk ohälsa och alla fördomar man stöter på i vardagen gör inte saken lättare. Jag bloggar om psykisk ohälsa för att minska tabun

  Polyhymnia__@hotmail.com

Copyright

 

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Gilla bloggen på Facebook

 

Min instagram

Kategorier

Arkiv

Senaste kommentarerna

Följ bloggen

Follow on Bloglovin saramodigh

 

Länkar

Hjärnkoll

Gör som jag, visa att du tycker att alla ska ha samma rättigheter och möjligheter oavsett psykiska olikheter. Visa ditt stöd på www.hjarnkoll.se

 

RSS

Follow

Gästbok

Dela Bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se